Köpa TPRR®

Nya möjligheter. Om och om igen.

Återvunnen råvara till nyproduktion av era produkter

Tillverkar ni idag produkter av jungfrulig plast eller EPDM och vill ta ett kliv i ert hållbarhetsarbete? Våra TPRR-material består till allra största del av återvunna materialkomponenter och kombinerar plastens produktionsfördelar med gummits ökade livslängd och tålighet.

Kontakta oss för att köpa TPRR® och få en genomgång med instruktioner hur du ska använda materialet för att göra dina produkter i befintlig produktionsutrustning.

TPRR® levereras i form av pellets anpassade för formsprutning, strängsprutning och kalendrering. Leverans sker i säckar från 20 till 500 kilo.

Kontakta oss på isac.andersson@ecorub.se för mer information, materialegenskaper och beställning. Dessa material finns idag att beställa:

201-98
301-98
501-99

EcoRub arbetar ständigt med att utveckla fler TPRR-material med unika egenskaper. Vi har ett flertal potentiella nya TPRR-material i olika steg i utvecklingsröret, passar inte något av våra i dag standardiserade material ert behov, kontakta oss så kan vi tillsammans ta fram fram ett TPRR-material som passar just er.

Ecorub AB