Våra Varumärken

Decennier av kunskap. Helt nya möjligheter.

Arbergo – Ergonomiska arbetsplatsmattor

I över 20 år har vi utvecklat arbetsplatsmattor tillsammans med forskare, läkare och fysioterapeuter. Ett korrekt underlag minskar risken för belastningsskador på skelett och muskelfästen som kan uppstå när man går och står på hårda underlag. Vi har mer än 5 000 kunder inom kontor, service och industri som använder Arbergomattor i förebyggande och rehabiliterande syfte med mycket goda resultat.

En Arbergomatta är mer än bara en mjuk matta att stå på. Det är det undre skiktet i mattan som skapar skillnaden och gör den till ett ergonomiskt korrekt underlag att stå och gå på. Skillnaden märks direkt i form av en ökad komfort och på sikt i form av minskade belastningsskador. Vi har en hantverksmässig tillverkning där varje matta anpassas till arbetsplatsens behov och det ger mattorna en lång livslängd. Vi har lång erfarenhet av att mått- och formanpassa mattor för specifika behov men de finns också i standardformat. Vi erbjuder anpassning av mattans färger om det önskas för exempelvis publika miljöer som butikskedjor och hotell.

För mer information, priser och leveranstid kontakta ewa.booth@ecorub.se eller besök hemsidan www.arbergo.se


Profarma – produkter för lantbruk och djurvård

Vi tillverkar och säljer en av marknadens bästa foderringar utformad med eftertanke om både människa och djur.

Foderringen saknar botten för att du ska kunna trä foderringen över den avplastade höbalen. Sargen skyddar hästen mot skrap och fungerar som handtag när foderringen ska förflyttas. De är lätta att manövrera och går att flytta med enbart mankraft vilket ger mindre arbete med utfodring. Risken för spill minskas och man slipper få nedtrampat foder vid utfodringsplatsen.

Foderringarna från Profarma har en extra lång hållbarhet på grund av materialval och utformning. Ringarna är tillverkade av en köld- och slagtålig plast, en specialblandning med polyeten som tål extrem kyla. I laboratorium klarar de – 70 graders kyla utan att spricka och solens påverkan på materialet är minimal.
Materialet har mycket bra åldringsbeständighet och bryts inte ned av mikroorganismer.

Foderringarna finns i dessa standardutföranden:
Mäta foderbalens diameter och lägg till ca 3 dm för att beräkna vilken diameter du behöver.

135 cm i diameter och 80 cm hög ca 16 kg
135 cm i diameter och 63 cm hög ca 14 kg
160 cm i diameter och 80 cm hög ca 18 kg
160 cm i diameter och 63 cm hög ca 16 kg
180 cm i diameter och 80 cm hög ca 20 kg
180 cm i diameter och 63 cm hög ca 18 kg
200 cm i diameter och 80 cm hög ca 21 kg
200 cm i diameter och 63 cm hög ca 19 kg
230 cm i diameter och 80 cm hög ca 23 kg

För mer information, priser och leveranstid kontakta isac.andersson@ecorub.se eller besök hemsidan www.profarma.se