Om Ecorub

Decennier av kunskap. Helt nya möjligheter.

EcoRub har utvecklat material och produkter av återvunnet gummi i mer än 20 år. Vår kunskap och ackumulerade erfarenhet inom detta område har resulterat i en rad patenterade tekniker där vi bearbetar återvunnet gummi och återvunnen plast till nya, kostnadseffektiva gummimaterial.

Vi utvecklar skräddarsydda material på uppdrag av kunder inom en rad olika branscher, samt standardprodukter för våra tre helägda företag. Vi är också navet för ett växande nätverk av extern produktionskapacitet om en kund föredrar att lägga ut den faktiska tillverkningen av komponenter eller produkter.

Sedan juni 2010 är Ecorub noterat på den svenska aktiemarknaden och har sina B-aktier noterade på Aktietorget med kortnamnet ECO B.

Nya affärsmöjligheter

Medan Ecorub fokuserar på utveckling och produktion av kundspecifika TPRR®-material, har koncernen även tre fristående varumärken under vilket vi tillhandahåller produkter med de unika materialegenskaper vi utvecklat:

Arbergo: Producerar högkvalitativa, anpassade ergonomiska arbetsmattor för offentliga-, industriella- och kontorsmiljöer.

Profarma: Producerar en rad smarta och hållbara produkter till jordbruks- och djurvårdssektorn.

Ecoelast: Utvecklar och producerar TPRR®-produkter för båt- och bilindustrin, t ex glidskydd, beläggningar, dämpningar och speciella tyger.

Information om inlösen av teckningsoptioner av serie TO 3 B

Anmälningssedel inlösen EcoRub TO 3 B

European High Growth oppertunities securitization Fund

Ladda ned kalender över noterade tranches konverteringar

 

Du kan läsa den senaste informationen om Ecorub AB på Spotlight Stock Market.

Vänligen kontakta ir@ecorub.se med frågor och förfrågningar.  

Ecorub AB