Om Ecorub

Decennier av kunskap. Helt nya möjligheter.

EcoRub har utvecklat material och produkter av återvunnet gummi i mer än 20 år. Vår kunskap och ackumulerade erfarenhet inom detta område har resulterat i en rad patenterade tekniker där vi bearbetar återvunnet gummi och återvunnen plast till nya, kostnadseffektiva gummimaterial.

Vi utvecklar skräddarsydda material på uppdrag av kunder inom en rad olika branscher, samt standardprodukter för våra tre helägda företag. Vi är också navet för ett växande nätverk av extern produktionskapacitet om en kund föredrar att lägga ut den faktiska tillverkningen av komponenter eller produkter.

Sedan juni 2010 är Ecorub noterat på den svenska aktiemarknaden och har sina B-aktier noterade på Spotlight med kortnamnet ECO B.

Nya affärsmöjligheter

Medan Ecorub fokuserar på utveckling och produktion av kundspecifika TPRR®-material, har koncernen även tre fristående varumärken under vilket vi tillhandahåller produkter med de unika materialegenskaper vi utvecklat. Därutöver har även benämningen TPRR® varumärkesskyddats.

Arbergo: Producerar högkvalitativa, anpassade ergonomiska arbetsmattor för offentliga-, industriella- och kontorsmiljöer.

Profarma: Producerar en rad smarta och hållbara produkter till jordbruks- och djurvårdssektorn.

Ecoelast: Utvecklar och producerar TPRR®-baserade produkter för båt- och bilindustrin, t ex glidskydd, beläggningar, dämpningar och speciella tyger.

Enligt beslut av Ecorub AB:s (Bolaget) styrelse kommer Bolaget att ge ut vederlagsfria teckningsoptioner till samtliga aktieägare. Avstämningsdag är den 26 april 2019.

Ladda ned inbjudan             Ladda ned anmälningsblankett

European High Growth oppertunities securitization Fund

Ladda ned kalender över noterade tranches konverteringar

 Du kan läsa den senaste informationen om Ecorub AB på Spotlight Stock Market.

Vänligen kontakta ir@ecorub.se med frågor och förfrågningar.  

Ecorubs vd Åke Paulsson har erhållit utmärkelsen “CEO Today Magazine – CEO European Business Awards 2019 Winner Notification” 

Ecorubs vd Åke Paulsson har erhållit utmärkelsen “CEO Monthly’s 2019 Leadership Excellence Awards” 

Ecorubs vd Åke Paulsson har erhållit utmärkelsen “Best CEO in Sustainable Product Manufacturing Industry 2018” 

Läs mer här

North Sweden Cleantech har gett en utmärkelse till EcoRub AB

Mer information om utmärkelsen finns på http://northswedencleantech.se

Ecorub vann miljöpris

Vid mässan Elmia Subcontractor i Jönköping delade tidningen Plastforum ut branschpriset ”Plastovationer Miljö” till Ecorub. Läs mer här

Ecorub AB